Egy gépet szeretnék venni, a keretet nemmondok mert tnemtudom hogy mennyiért lehet ilyet kihozni azért nem milliósakat írjatok:) Szóval kéne egy számítógép gamit egy pici játékra(LoL,Far cry 3)-ra használnék + tervezgetésekre,netezésre. Én prociban egy i5 3570-re gondoltam. Alaplapokat nem nagyon vágom ezért megkérnélek titeket hogy irjatok ehhez egy alaplapot és 2x2gb 1600mhz-s ramot.Videókártyát nem is tudom, talán egy r9 260(x) megfelelne ide? Tápban egy FSP Raider 550-re gondoltam, nemtudom hogy ez jó-e, ezért kérlek ezt is mondjátok.Gépházba zalman z9 plus-ra gondoltam,elég sok jót hallottam róla, de nem vagyok ebben sem biztos, mint ahogy a többiben sem.Winchester nem kell, van egy 500gb-os. Monitor bill. és egér se kell. Nemtudom hogy amit leírtam az mennyire megvalósítható, de én nagyjából ilyenre gondoltam. Ezt minél olcsóbban ki lehetne hozni annál jobb lenne, előre köszönöm mindenkinek a válaszát.
2014. jún. 20. 09:15
1/6 anonim válasza:
Proci i5 4440 legyen, vga-ban olyan, hogy r9 260 nem létezik, a táp jó, a ház is jó. Mennyi pénzed van gépre?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!