Amd radeon hd 8470d videókártya jónak számít?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 20:42
1/9 A kérdező kommentje:
amd radeon 8470d 768mb
2014. jún. 19. 20:51
2/9 anonim válasza:
Azt a 768MB honnan szedted? Ez egy Amd apu-ban lévő gpu. Amúgy elég jó, régebbi játékokat is elviszi.
3/9 anonim válasza:
Ezt még az előzőbe akartam, itt összehasonlíthatod az asztali vgakkal is.
www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php
4/9 A kérdező kommentje:
na megnéztem jobban és 4gb os
2014. jún. 19. 21:34
5/9 anonim válasza:
Ne privátba! Ott a komment "gomb". Nem az alaplapban, hanem a processzorban található videóvezérlő ez. Ahogy fentebb írtam még játszani is lehet vele, kompromisszumokkal. A mindennapi netezős, filmnézős dolgokhoz peddig bőven elég!
6/9 anonim válasza:
Az a 4giga a rendszer memória ( ram ) ami a gépben található. A processzorban található videóvezérlő nem rendelkezik saját memóriával ezért a ram-ból vesz le annyit amennyit a biosban beállítanak neki. Aki összerakta nektek a gépet 768MB-ot állítot be neki. Ezért tud max. ennyit használni a 4giga ram-ból.
7/9 A kérdező kommentje:
nem 4gb nem a ramrom beszélek tom mert meglett nézve meg aki rakta össze az is megmondta:D
2014. jún. 19. 22:19
8/9 anonim válasza:
Te most vagy szivatsz, vagy tényleg ennyire nem vagy képben. Mindegy. Részemről itt feladom.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi az erőfeszítést:D és a válaszokat.
2014. jún. 19. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!