Nvidia GeForce GT640 Driver telepítési probléma?
Figyelt kérdés
Nah szóval, az egész úgy kezdődött hogy az egyik játékom amit telepítettem kérte hogy frissítsem a Driverem. Fel is mentem az nvidia oldalára és megkerestem a nekem megfelelőt ( [link] ). Nah most én ezt leszedtem de nem tudtam feltelpíteni. Konkréten a Grafikus illesztőprogram telepítése sikertelen volt a többi dolgot hozzá pedig nem sikerült telepíteni. De a képernyőm felbontását se tudom felvenni a maxra mostmár, sőt, semilyen drivert nem tudok telepíteni.
Valaki ha segítene nekem nagyon megköszönném.
2014. jún. 19. 18:59
3/5 A kérdező kommentje:
Hardline, a BF4-nek nem volt ilyen problémája.
2014. jún. 19. 20:00
4/5 anonim válasza:
Elöször is letörlöd a mardékokat a vido kártyából(magyarul unninstalállod a maradék fájlt) és aztán telepítesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából mindent letöröltem, de még mindíg ugyan az..
2014. jún. 19. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!