A videokártyához miért nem jár matrica?
Figyelt kérdés
Szóval, rendeltem gépet, összeraktam és a gépház elejére föl is ragasztgattam a cpu, ram és az alaplaphoz kapott matricákat. De a vga-hoz (Asus gtx 750 Ti) miért nem adnak?2014. jún. 19. 13:55
1/7 anonim válasza:
Miért adjanak? Nem kötelességük, nem alaptartozék.
Egyébként én sosem ragasztok fel semmit a gépemre, mert ha alkatrészt cserélek, akkor szopacs van. Pl.: ráragasztottam az AMD matricámat, de 1 év múlva veszek egy i7-et. Mit csinálok az AMD matricámmal? Leszedni nyom nélkül szinte lehetetlen.
2/7 anonim válasza:
Alkohollal szerintem szépen lejön a ragasztó, ha arra gondolsz...
3/7 anonim válasza:
Oké, majd kipróbálom :D
De a kérdésre a válasz: Az Asus nem szokott adni matricát, én sem kaptam a 280X-emhez.
4/7 A kérdező kommentje:
De az alaplaphoz (Asus b85m-g) adott egy powered by ASUS matricát. Most így néz ki a házam (Sharkoon Vaya): [link]
2014. jún. 19. 16:23
5/7 anonim válasza:
Az enyémmel az a baj, hogy nincs az elején hely, ahova tudnék ragasztani :D
6/7 anonim válasza:
énis ugyan ilyen alaplapot vettem és nem kaptam hozzá x'd
7/7 A kérdező kommentje:
#6 Hol vetted?
2014. jún. 27. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!