Intel DualCore G3220 3. 0GHz Socket 1150-es processzorhoz milyen hűtőventilátort rakjak, ami halk vagy hogyan tudom lehalkítani a gyárit?
Van egy ilyen procim egy olcsó Asrock alaplapban, de zavar a gyári ventilátor hangja, BIOS-ból pedig nem tudom halkabbra venni, nem is mutatja a sebességet (N/A)
Le tudom valahogy halkítani?
Vagy tudtok ajánlani valamilyen olcsó halk ventit?
Nem akarom tuningolni, nincs extra igény, egyszerű otthoni netezős, zenehallgatós gép, tehát nem extra tuning ventire van szükségem.
pedig gyárilag 4 pines hűtő jár hozzá
jó helyre dugtad az alaplapon (cpu_fan)?
Ahogy előttem is írták, meg kellene nézni, hogy jó helyre van-e kötve, mert úgy néz ki, hogy nincs vezérlés, szóval maximumon pörög folyamatosan.
BIOS-ba állíts be egy cél hőfokot, mondjuk 45°C. Elvileg ezeknek a CPU-knak nincs olyan extrém hűtési igénye, terhelés mellett sem kellene nagyon hangosnak lennie még a gyári ventilátornak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!