Segítene nekem valaki az EASEUS Partition Manager használatában?
Figyelt kérdés
Van egy 233 GB-os merevlemezem (C:) amin rajta van az oprendszer (XP) és ezen van 103 GB szabad hely. De én szeretnék létrehozni egy 100 GB-os partíciót amire adatokat pakolhatok hogy azt a részt amin az oprendszer van leformázhassam és ujratehessem. Ezt EASEUS partition manager-el akarnám megoldani viszont ő csak egy ún. kiosztatlan (unnallocated) helyre enged új particiót tenni ami viszont csak 7 MB. Még soha nem csináltam iet és nem tudom mit tehetnék. Lécci segítsetek!
ui.: én ezt használom---> [link]
2010. jan. 3. 16:54
1/2 anonim válasza:
Rá kell kattintani a jelenlegi C partícióra az ábrán,meg kell "fogni" egérrel a végét és visszahúzni ameddig engedi.Ekkor /legalább is az előnézetben/ lesz partícionálatlan területed,kb akkora mint amennyi szabad hely van a lemezen,itt létrehozod a D partíciót.Utólag a C-ről majd átmásolod azt ami nem telepített program.Hosszadalmas procedúra,pakolgatja az állományokat,légy türelemmel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon hasznos volt a válasz megoldotta a problémámat. :)
2010. jan. 3. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!