Mire lesz elég ez az integrált kártya?
Figyelt kérdés
Most veszek gépet, amin kénytelen voltam kicsit spórolni. Videókártya nem kerül bele, az alaplapit használom. (ASUS M5A78L-M LX3 - ATI Radeon(TM) HD)
Igazából netezni és filmezni kell, játék nem lesz rajt.
Ezen felül 4x3,8as AMD CPU és 4 Gb ram kerül bele (1666 Mhz)
Bírni fogja az alap "multimédiás" felhasználást? (youtube, net, filmezés (akár HD) stb...)
2014. jún. 18. 15:13
2/6 anonim válasza:
Bőven. De pontosan milyen Amd proci? Mivel az A szériásokban is van gpu, némelyik még régebbi játékokhoz is bőven elég.
3/6 A kérdező kommentje:
HD 3000 ezt találtam még róla, több infót egyelőre én se tudok, nem vagyok szaki a témában :(
2014. jún. 19. 07:37
4/6 anonim válasza:
Az Amd cpukban nincs HD 3000-es grafikus vezérlő. Az az Intel processzorokban van. Nem tudod a processzor típusát?
5/6 A kérdező kommentje:
AMD fx 4300 4x3,8Ghz - proci
Asus m5A78L-m lx3 - alaplap
2014. jún. 20. 07:35
6/6 anonim válasza:
Az FX sorozatú processzorok nem tartalmaznak beépített videóvezérlőt, az alaplapba integrált peddig csak akkor ad képet ha a processzorban is van gpu. Kénytelen leszel venni egy vga-t is, mert ezzel az FX-el még képet sem adnak az alaplap videókimenetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!