Milyen Cpu hűtőt vegyek jó ár/érték arányban 20 ezer Ft-ig?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy milyen hűtőt ajánlanátok 20ezer Ft-ig egy 160mm -es cpu hűtő helyre, i5 4670 3.4Ghz-es proci fölé, amit nem fogok húzni. Szeretném ha jó csendes is lenne, max 40 dB, és max 50-55 fokos legyen a proci ha full hdban játszom a Gainward GeForce® GTX 760 Phantom kártyával...Vagy legalábbis ár érték arányban keresem a legjobb lehetőséget, am hosszú távra megfelelne. Van ilyen? :) előre is köszi a segítséget.2014. jún. 18. 14:17
2/5 halalfalo válasza:
I5 4670-et nem is lehet húzni, csak az I5 4670K-t.
Amúgy szinte bármelyik megteszi 10-15 ezer körül.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 köszi szépen a tippet ;)
#2 Nagyon jól tudom hogy a K-s verziók a húzhatók, csak a gyengébbek kedvéért irtam oda hogy nem fogok húzni.
Továbbá nem tetszi meg bármelyik mert nekem nem kell hangos, meg ami bele se fér stb..
2014. jún. 18. 16:03
4/5 ThodEE GoD válasza:
Első vagyok, tudom hogy ez nem annyira bitang hűtő de mégis tudsz még spórolni rajta, vagy a különbözetből venni egy drága ventit:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, azt hiszem maradok az első tippednél, mert ez meggyőzött:P
2014. jún. 18. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!