Melyik processzort választanátok? AMD FX8320 vagy Intel i5
4440?
Figyelt kérdés
Az AMD olcsóbb,lehet tuningolni,de az i5 kevesebbet fogyaszt,és talán a jövőre nézve jobb lenne az LGA1150-es folgalat.Ezelőtt 1-2 évvel biztosan az FX-et választottam volna,de azért 2014-et írunk,az Intel halad,az AMD pedig még mindig az FX-eket kínálja.Ezek után azért valahogy az i5 fele billen a mérleg számomra.
Kiváncsi vagyok a véleményeitekre.Előre is köszönöm!
AMD-hez ajánlott jobb hűtőt venni, főleg ha húzni is akarod + elég sokat is fogyaszt, így máris az Intel áránál vagy. AM3+ már amúgy is elég öreg foglalat, én nem építenék arra. Bár nem hiszem, hogy az Intel kiad még majd procikat 1150-be, viszont később az i5-öt lehet még upgradelni i7-re, ha erősebb kell. Szóval én az Intelt választanám.
2014. jún. 17. 22:07
3/14 nócikaa válasza:
intel... az amd a szegények intele :D egyébként komolyra fordítva a szót : intel...
informatikus rendszergazda/ lány
2014. jún. 17. 22:07
4/14 anonim válasza:
Én az AMD-re szavazok, megbízható, bár intelt még nem próbált (de jelenleg nem is akarok).
2014. jún. 17. 22:09
5/14 anonim válasza:
olahnandi, az intel broadwell procik az LGA1150-be fognak jönni, szóval nem kéne azt írni hogy az intel már nem gyárt procikat 1150-be...
Én biztos, hogy az i5-öt venném.
2014. jún. 17. 22:10
6/14 anonim válasza:
Jó, ezt nem tudtam. De ahogy ismerem az Intelt, nem túl időtállóak a foglalatai, ezért gondoltam, hogy az új generáció is új foglalatot kap majd. De akkor itt egy újabb plusz pont az i5-nek.
2014. jún. 17. 22:13
7/14 anonim válasza:
i öt :)
2014. jún. 17. 22:56
8/14 anonim válasza:
i5
2014. jún. 17. 23:28
9/14 anonim válasza:
"az intel broadwell procik az LGA1150-be fognak jönni"
Az igaz, de kiderült már, hogy minden chipset támogatja majd a Broadwellt, vagy csak az új 97-es sorozat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!