Hogyan telepítsek Windows 8-at CMS nélkül?
Figyelt kérdés
Mai nap vásároltam egy Toshiba laptopot és nem akar elbootolni a Windows 8 se cd/dvd-ről, se pendriveról. A CMS hiányzik a Biosból, hogyan tudom eznélkül telepíteni? A notebook pontos típusa Toshiba C50-A-1V2014. jún. 17. 18:14
1/7 anonim válasza:
Konkrétan milyen hibaüzenetet kapsz?
2/7 A kérdező kommentje:
No bootable device -- Please restart system
2014. jún. 17. 18:36
3/7 anonim válasza:
Szerintem itt csak a boot sorrenddel van baj. A vinyóról próbál indulni. Vagy állítsd a CD meghajtót/pendrive-ot előre, vagy a boot menüt hívd elő, és onnan válaszd ki bekapcsolás után.
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos sorrend sincsen, a boot menu-be is hiába állítom be, hogy honnan indítson, nem érdekli, ő mindenképpen a hdd-ről akarja.
2014. jún. 17. 18:40
5/7 anonim válasza:
Akkor a lemezeddel lehet baj. Remélem, nem úgy csinálod, hogy az iso-t rámásolod a CD-re/pendrive-ra.
6/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam eredetivel és letöltött Windowsal is képfájlként kiírva, pendrivera bootolhatóként rámásolva de sajnos nem reagált rá.
2014. jún. 17. 18:45
7/7 anonim válasza:
Mivel csináltad a bootolható pendriveot? Én PowerISO-val szoktam készíteni (op,rendszerek, Norton Ghost) és eddig még mind bootolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!