Jó ez a konfig?
Figyelt kérdés
Gépvásárlás előtt állok, szerintetek milyen?
ASUS H97-PLUS
Intel Core i5-4440
Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X 11230-00-20G
Kingston HyperX Blu 8GB DDR3 1600MHz
WD Caviar Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
SAMSUNG SH-S224DB/BEBE
Chieftec CTG-550-80P 550W
Sharkoon VS3-V 4044951013340 számítógép ház
Házat ismeritek? Elfogadható minőségű? Későbbiekben lehet ha fejlesztek, R9 290 bele fog férni?
Véleményeket várok, köszönöm!
2014. jún. 17. 16:42
1/3 ThodEE GoD válasza:
Játékra fullHD ig teljesen jó bizonyos játékokban felette is, ha látványosan gyorsítani szeretnél rajta akkor a Win alá vegyél egy 60-64Gb-s SSDt, ha van nagyobb keret akkor meet nagyobb is, még a Trixx hűtés is belefér nem lesz gond a VGA mérettel. Személyesen még nem találkoztam ezzel a házzal de a paraméterei jónak tűnnek.
2/3 anonim válasza:
Nagyon jó konfig! Annyi hogy táp inkább FSP Raider 550.
Egyébként mennyid van rá?
3/3 ThodEE GoD válasza:
Előzőhöz még annyit hogy egy paramétert szúrtam ki amivel nem vagyok megelégedve az a hátsó venti méret, javasolnám hogy 12cm alatti ventihez már ne ragaszkodj, rendes légszállítás mellett már hangosak lehetnek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!