Hogyan telepítsem újból a gépet?
Figyelt kérdés
Szóval,tesóm gépét szeretnénk újból rakni,de már rengeteg vírus van rajta és nagyon lassú(amúgy sem valami csoda gép).Xp-t rakom rá és amúgy is 5 percet kell várni,hogy megbírj nyitni valamit és mikor elindítom a telepítést akkor mindig újból indul a gép.Miért? Mit lehetne tenni?Még azt is írta,hogy azért nem lehet újból telepíteni,mert nics a DOS-ban elég hely.2014. jún. 16. 20:37
1/9 A kérdező kommentje:
Gép adatait nem pontosan tudom: 2magos 1.8ghz,768mb ram,80gb hdd és xp van rajta jelenleg.
2014. jún. 16. 20:38
2/9 anonim válasza:
ha van más gép, akkor tölts le egy win xp iso-t, írd ki egy pendrive-ra vagy DVD-re, és már újra is lehet telepíteni. A fontos adatokat mentsétek!
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy csináltuk most is és újból indul. :/
2014. jún. 16. 21:23
4/9 anonim válasza:
vírusirtót lehet ilyen lassúsággal rányomni?
mert akkor egy ESET lehet jó lenne
5/9 anonim válasza:
de ha az nem is, akkor egy spyware terminator mindenképp
6/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam vírusírtót is,de azt sem akarta megnyitni,ha meg megnyitta,újból indult a gép.
2014. jún. 16. 21:33
7/9 anonim válasza:
Próbáld meg pendrive-ra telepíteni a vírusirtót és onnan futtatni.
8/9 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam,egyszerűen megmondva,semmit nem lehet elindítani,mert mindig újból indul,rendszervisszaállítást sem lehet,mert újból indul.Nem lehet valami külső beavatkozást csinálni?
2014. jún. 16. 22:28
9/9 anonim válasza:
kiveszed a merevlemezt
csatlakoztatod egy másik géphez (ehhez kell megfelelő eszköz)
letörlöd a tartalmát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!