Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy DVB-T Navigator...

Vettem egy DVB-T Navigator Duo MT4168 Usb Tv Tunert, de sehogy se akar müködni?

Figyelt kérdés
Felraktam hozzá a drivereket, de egyik program (TotalMedia, Windows Media Center) sem akar csatornát találni hozzá, ha bedugom a koax kábelt az usb-be akkor sem megy (alapból antennás). Tanács?

2014. jún. 16. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is van dvb-t tunerem. Amit adnak hozzá kis botantenna, azzal az életben nem fogsz tv adást venni, max rádiót. A koax kábelen keresztül kéne hogy vegye a digitális sugárzást ha van. Előfizetésnél viszont az már szolgáltatótól függ, illetve a megrendelt tv csomagtól, hogy neked a koax-on jön is digitális adás vagy nem. Illetve ha tető antennát használsz, annak is képesnek kell lennie digitális adás vételére. Ha nincs digitális vétel / adás, a dvb-t vevő nem tud mit fogni.

Windows 7 és 8 alatt a Windows Média center simán kezeli nálam a tv adásokat, és felvenni is enged szépen, illetve az adást is vissza tudod tekerni, úgyhogy azzal nem lehet gond.

2014. jún. 20. 12:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Szóval te nem antennán keresztül fogod a tv-t, hanem a koax kábelt beledugtad a stickbe, amit a gépbe ugye?

Az a baj, hogy a set top boxomon nincs koax csatlakozó, viszont van mellette egy dvd lejátszó ami Scart csatlakozóval csatlakozik a tv-hez és egy másik Scart csatlakozóval a set top boxhoz, ezen a dvd lejátszón van Koax csatlakozó, de amikor ezen keresztül kötöm, össze őket se működik.:(

2014. jún. 20. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!