Hogyan kell VGA bios-t frissíteni?
Figyelt kérdés
Van egy 9600 gt-m és a tdr hiba jelentkezik az új drivereknél, és szeretném megcsinálni ezt is, hogy hátha sikerül ez a problémát megoldani.2014. jún. 16. 14:17
1/2 anonim válasza:
valószinűleg nem bios hibás ha nem nem támogatják az új driverek a vga-dat elég öreg meg amúgy sem gyorsulna semmit a kártyát szerintem ne foglalkoz vele főleg ha véletlen le állna a géped vagy félre nyomnál valamit bios frissítésnél akkor nem valószínű hogy a te szakértelmeddel újra tudnád éleszteni a fekete képet adó kártyát ... mondjuk én már élesztetem újra ..
2/2 anonim válasza:
nem hozná helyre a tdr hibát, nem lenne értelme frissíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!