Nem működik az USB3. 0!?
Figyelt kérdés
Van egy Asrock Fm2A75Pro4-M alaplapom, minden működik, kivéve az USB3 portok. Hiába dugok be bármit, a még csak nem is világít, pl Xbox 360 USB kontroller. Minden alaplapi driver fenn van. Mi lehet a hiba oka?2014. jún. 16. 13:35
1/11 anonim válasza:
Miért nem használod az USB 2.0-ás portokat?
Van belőle 4
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
2/11 A kérdező kommentje:
Használom őket, de azért elvárnám hogy működjenek az USB 3 portok is.
Amúgy vagy
1db USB Billentyűzet
1db USB Egér
1db USB Webkamera
mindig bedugva
És amikor itthon FIFáznánk akkor még jön 3db kontroller. Így már nem is olyan sok az a 4.
2014. jún. 16. 13:58
3/11 anonim válasza:
A biosban kilehet általában kapcsolni az USB3-as vezérlőket... de alapból nem szokott kikapcsolva lenni.
4/11 A kérdező kommentje:
Auto-n volt, de átraktam Enable-re, de nem változott semmi.
2014. jún. 16. 17:28
5/11 ThodEE GoD válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
Az All in 1 driverből az 12.8-as van fennt, tehát a legfrissebb.
2014. jún. 18. 18:54
7/11 anonim válasza:
Az eszközkezelő mit ír? Minden rendben van?
8/11 anonim válasza:
Itt keresd meg az usb 3.0-t: [link]
9/11 A kérdező kommentje:
Az eszközkezelőben az Egyéb eszközökben van egy SM Buszvezérlő, és 2 Universal Serial Bus (USB), és mindegyiknél sárga háromszög van. Próbáltam illesztőprogramot frissíteni, de a Windows nem talált hozzá.
A telepítő lemezen van egy kimondottan USB3 driver, azt fel is tettem, de nem változott semmit :(
2014. jún. 27. 11:53
10/11 anonim válasza:
A lemezen régi driver van, a gyártó oldalán a legfrissebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!