Mennyi lenne az ideális hőmérséklete a processzornak?
Figyelt kérdés
Van egy FX-8350-es processzorom amin van egy CM Hyper 612s hűtő. OC nélkül mennyi lenne az ideális hőmérséklet BF4 játszása közben ultra beállításokkal, 1440x900-as felbontáson?2014. jún. 16. 12:23
11/13 anonim válasza:
A CPU hűtő csatlakozója általában már 4 pines (PWM-es), de úgy van kialakítva, hogy rá lehessen dugni 3 pines hűtőt is (sőt jobb esetben képes vezérelni mindkét fajta fordulatszámát, mert a BIOS-ban lehet, hogy van olyan beállítás erre, hogy PWM/Voltage). Ha netán nem vezérli a 3 tűs hűtőket, akkor azok max körüli fordulaton fognak tekerni, így ez nem lehet gond. Írtad, hogy 1300 környékén forog az pedig elegendő lehet egy ekkora hűtőnek (nálam is a hyper 212 hűtő 1500-as fordulatig megy fel Prime95 teszt alatt egy 4GHz-re állított FX-6300 proci mellett).
Szvsz ez nem lehet gond, a 90C viszont nagyon sok (a 70 sem kevés...gyári hűtővel kéne annyinak lennie).
12/13 Nosram válasza:
én nem tudom mennyi a jó, ma húztam pl próba képpen(először) az intel core2duo e3400-am 3.2ghz-re, gyári hűtővel, és 5p 100%-on 63c lett a max, ez jó?
13/13 anonim válasza:
Az szvsz jó...de nincs olyan proci, hogy Core 2 Duo E3400. Az egy Celeron E3400 (igaz Core 2-ből lett butítva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!