Betört az iphone 4em, mit tegyek?
Sziasztok! Adott egy iphone 4 készülék. Sajnos betörtem a kijelzőjét (zöld csíkos tehát LCD csere is kell gondolom...).
Megnéztem, hogy MO-n mennyiért csinálják, és arra jutottam, hogy inkább a netről rendelnék kijelzőt és magam javítom
három kérdésem van:
1. ugye ebayen meg sok helyen vannak kijelző+lcdk de nemtudok dönteni.. mind ugyan olyan? örülnék linkeknek.
2. mutatnátok jó tutorial videót? magyar előnyben!
3. mennyire nehéz?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Valószínűleg nem csak a kijelzőt, hanem touch panelt is kell cserélni.
1.: ártól függően eredeti más okból bontott készülékből, vagy kínai hardver másolat.
2.: http://www.youtube.com/watch?v=iNM90pb-Xwk
3.: kézügyesség kérdése. én nem szenvednék vele, drága hardverelemek, macerás, és nem garantált a siker.
első kommentelőnek: a touch panel nincs benne az lcd+kijelzőben?
én amúgy erre gondoltam:
ez jó?
Elvileg jó lehet, teljes front panel kijelző panellel.
Az ára gyanúsan olcsó, de 6 hó garit ír rá.
A termék viszont ettől függetlenül jó lehet.
Előbb kérdezd meg őket, hogy mennyiért csinálnák: [link]
A lányom mosógépben mosott és teljesen meghalt iphone 4-ét a múlt nyáron egy nap alatt elfogadható áron helyrepofozták.
először nekem is gyanusan olcsónak tűnt, de nézelődtem és még ennél is vannak durvább árak... sajnos Mo.n nagyon magasak az árak.
köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!