Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri-e az USA-ból rendelni...

Megéri-e az USA-ból rendelni videókártyát?

Figyelt kérdés
Egy msi r9 280x-et szeretnék vásárolni az amazon-ról a Tegra Tech Store-ról használtan. De nem tudom hogy mennyi lenne rá a vám mivel USA Kaliforniából jönne ha minden igaz.

2014. jún. 15. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Magyarországi R9 280X-et is találsz használtan és olcsóbban jöhet ki mint az amcsi :/ .
2014. jún. 15. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Egyrészt ha gond van, akkor nem egyszerű a garanciát érvényesíteni, másrészt ha nem valami nagyon olcsó darab, akkor az országba belépve hetekig tartóztatni fogják a vám miatt. Megrendeled most, és jó esetben megkapod év végére, és lehet, hogy még vámot is fizettetnek veled. Egy ismerősöm egy telefonnal szívta meg, egy rendes videokártya meg annál jóval nagyobb tétel.
 3/6 anonim ***** válasza:

magyarországi*

Meg ugyebár az amcsinak azért lenne házhoz-szállítási ideje és az is előfordulhat hogy elveszik a postán :/ :

4/6 A kérdező kommentje:
De magyarországi használt áruk között nem találtam. Tudnátok ajánlani egy párat?
2014. jún. 15. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én az r9 290x-emet Mo.-ról rendeltem, ha baja lesz, küldöm vissza, és nem lesz vele gond. Ha ugyanezt teszed Amerikából, akkor baja lesz, és mire odaér, már a garancia is lemegy róla...→NE rendelj külföldről gépalkatrészt.
2014. jún. 15. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

60.000 forint

"Eladó Sapphire R9 280x Dual-X OC kártya, minden tartozékkal, dobozában, 2015.11.13-ig garanciával Cole86 kollégához."

2014. jún. 15. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!