Miért nem jó a tápegység?
Figyelt kérdés
haverom megkért hogy nézem meg a gépét amit ő rakott össze mert mikor bekapcsolja a ventilátorok felpörögnek de képet nem add és hibát jelző sípoló hang sincs. Mivel hogy nincs sípoló hang ezért arra gondoltam hogy vagy a tápegység vagy a alaplap rossz. A tápegység egy 250W-os 20 pines atx kábeles, de a az alaplap 24 pines. Ezért gondoltam kicserélem az enyémmel ami egy 300W-os, de ez is 20 pines és van még 12V kábel is. 4 lyúkú 12v kábelt bedugtam a proci mellet lévő csatlakozóba és megpróbáltam ezzel a tápegységgel, de sajnos ezzel még a ventilátorok se pörögtek fel.
Szerintetek azért nem működik a gép 20PIN-es tápegységgel próbálom bekapcsolásra bírni? Kellene neki a 24 pin?
Az alaplap: ASUS P5LD2
2014. jún. 14. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!