Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor húzás?

Processzor húzás?

Figyelt kérdés

Sziasztok húztam a processzoromat 1,6 ról 1,9ghz-re két magos tehát most elég ramatyul néz ki hogy az egyik mag

1,6ghz a másik meg 1,9 hogy tudom húzni a másikat is? mert akár hol nézem nem találom!

2014. jún. 13. 22:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

What?!

Ha ennyire nem értessz hozzá ne nyúlj a bios.hoz.Sok mindent elszúrhatsz ha nem tudod mit csinálsz.:/

2014. jún. 13. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Neked nem való a tuningolás.
2014. jún. 13. 23:04
 3/12 A kérdező kommentje:
És a kérsésre is válaszolsz vagy csak baztatsz?? te az elő tuningoásnál tudtat hogy hogyan kell?? nem na hát akkor meg? légyszíves iírd le hogy hogy tudom a másikat is felhúzni!
2014. jún. 13. 23:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Én tudtam, mert csomó, főleg ph-s cikket elolvastam a tuningolás előtt, hogy ne b@sszam szét a gépet.
2014. jún. 13. 23:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Képzeld el én is utána olvastam mert akkor még idáig sem jutottam volna el de azt sehol nem találom ami nekem kell nos akko leírod vagy sem?
2014. jún. 13. 23:18
 6/12 anonim ***** válasza:

nem tudsz egy magot húzni vagy mindet vagy egyet se

ennyi

így a kérdésed értelmetlen és 0

mint ahogy te is

2014. jún. 13. 23:31
 7/12 A kérdező kommentje:

hülye gyerek aida64 ezt írta:

-magok száma 2

1. 1,6ghz

2. 1,9ghz

az aida csak nem tévef jógyerek

2014. jún. 13. 23:46
 8/12 A kérdező kommentje:
[link] jógyerek...
2014. jún. 13. 23:49
 9/12 A kérdező kommentje:
a saját gép tulajdonsagok nal meg 1.6ghz@1.9ghz
2014. jún. 13. 23:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Mint látható az alábbi linken, a pár órával ezelőtt feltett kérdésedre ugyancsak ez a személyeskedő, lealacsonyító, hozzá nem értő, értelmetlen , bunkó, semmit meg nem köszönő és önmagadat kritikusan nem néző stílus a jellemző

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..

Ebben a kérdésedben viszont amihez képet linkeltél az AIDA-ról, megint csak a hozzá nem értés tükröződik.

Te látsz is akikor nézel?

Mit is ír az AIDA?

CPU 1 Intel Celeron E1200 1,6GHz - 1903 MHz

CPU 2 Intel Celeron E1200 1,6GHz - 1903 MHz

Nem veszed észre, hogy mindkét különálló magnál szerepel az 1903 MHz?

CPU magokat nem lehet külön-külön másmilyen frekvenciára emelni (ha netán sikerülne, felterjesztheted magad Nobel díjra és ezt komolyan mondom...), ha emelsz akkor az összes mag frekvenciája emelkedik.

Egyébként, hogy legyen valaki aki megdicsér is: ügyes vagy, hogy pár óra utánaolvasás után sikerült tuningolnod a procidat. Ezek után már csak stabilitási teszteket kell futtatnod (nem -e fagy ki a géped, nem-e kapsz kék-halált) amik maximálisan leterhelik az immár felhúzott procid, de állandó proci hőmérséklet figyeléssel csináld.

A feszültség emelés legyen a legutolsó mozdulat amit elvégzel, kis lépésekben és ez csak akkor kell ha már elértél egy olyan frekvencia határt, ahol instabil a húzott proci

2014. jún. 14. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!