Miért nem működik a videókártya? Se a memória? LEI'RÁS!
vettem ma egy vga-t,és az a problémám,hogy ha feltelepitem a drivert,és befejezésnél újrainditom a számitógépet,akkor csak a windows töltésig jut el,és ott megakad.ha viszont sikerült elinditani a gépet (legutolsó működőképes konfigurációval elinditja),akkor meg ugyanott vagyok,hogy sehol...kezdődik minden előlről..
a másik pedig a memória... 1gb ddr2 (667mhz,samsung) volt a gépben.vettem bele még 2gb ddr2t (667mhz,csx). ha bent van mind a kettő memória,akkor csak 128mb-t ismer fel.ha csak a csx van bent,akkor el sem indul a gép...samsunggal működik.
konfig:
alaplap: msi ms 7255 (v2.2)
processzor: intel core2duo e4300 (2x1,8ghz)
videókártya: msi nvidia gt630 (2gb ddr3)
memória(régi): samsung 1gb ddr2 667mhz
memória(új): csx 2gb ddr2 667mhz
winchester: western digital 160gb
operációs rendszer(NE RÖHÖGJETEK KI,igy kaptam a gépet ajándékba,mert a srácnak nem kellett):windows xp sp3
óó az lemaradt.
arra gyanakodtam először én is...egy fsp 300-as volt benne,de volt itthon valami noname 450-es (m-tech),de azzal is ugyanaz a probléma.
Én amikor memóriát vettem a gépembe ugyan olyat vettem amilyen már volt is benne, ezzel nem volt így gondom.
A videó kártyáról meg csak annyit hogy ez nem éri meg az árát inkább HD 6670/7750 1 GB DDR5 vettél volna.
az a baj,hogy csak ezek voltak raktáron.
de igazából nem is az a lényeg...nem akarok én ultrafullmaxhdn játszani a gta 8al,szóval nekem ez tökéletes lenne,csak hát nem működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!