Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik VGA jobb? melyik az...

Melyik VGA jobb? melyik az erősebb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jún. 12. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már 'erősebb' két ugyan olyan kártya?

A hűtése más...

Mellesleg mind a kettő elég gagyi hűtésű..

2014. jún. 12. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

Mind2 márka egy nagy kaki gigabyt-et sose vegyél legótvarabb termékeket gyártja!

Vegyél asus-t, msi-t

[link]

nézd ezt nem sokkal több, de van olcsóbban is asus gtx 660

2014. jún. 12. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem butaság, semmi baj a Zotac GTX660 2GB videokártyával. A Gigabyte GTX660 2GB-os is rendben van, szerintem.
2014. jún. 12. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Akkor úgy mondom, Semmi minőség:) SZerintem még nem volt egy asus kártya nálad, hogy össze hasonlítsd ezekkel a valamikkel:D
2014. jún. 12. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazad van HERE MESTER, nem volt még ASUS GTX660 2GB nálam, nem tudok véleményt mondani. Viszont Zotac GTX660 2GB volt, és Gigabyte GTX660 2GB meg volt nekem, elhiheted, hogy teljesen rendben vannak, tökéletesen működnek. A két kártya között annyi a különbség, hogy a Gigabyte GTX660 2GB csendesebb.
2014. jún. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!