Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Steelseries Sensei vs Deathadd...

Steelseries Sensei vs Deathadder 2013?

Figyelt kérdés
Te melyiket valasztanad? Sok penz tudom de vagy em vagyok szerencsetlen vagy senki nem adja el olcso az egeret, de kellene valami a forintos microsoft egerem helyett.. Koszi a valaszt es azt h beneztel, szep estet.
2014. jún. 11. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Az MS egered pontos típusa? Mert ha benne van abban a kb 3-ban amire gondolok akkor szenzor tekintetében nem feltétlen lépsz ezekkel előre.

Amúgy a kettő között itt döntsön a kialakítás már egyéb téren túl szignifikáns difi nincs.

2014. jún. 11. 21:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mar, sulibol "nyultam le" valami nagyon egyszeru optikai.. De nem jo jatekra, nekem kenyelmetlen kicsit, pontatlan meg van h ugrik egyet vagy hogy mondjam..
2014. jún. 11. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor az tárgytalan :)
2014. jún. 11. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!