PS3 vétel megéri e vagy sem? (játékokat nézve)
Azon vacilálok hogy megéri e ps3-at venni sok helyen láttam pozitív blogbejegyzéseket róla de az mind 1 és fél évesek..
Nekem a legfontosabb tán az lenne, hogy az elkövetkezendő 1-2 évre kifognak e rá jönni a "komolyabb" játékok illetve elfutnak e rajta a mostani "csúcskategóriás" játékok?
Mint pl:
Az új Assasins Creed
Battlefield Hardline
Dragon Age Inquisition
Az uj Witcher
Fry Cry 4/3
The Order 1886
GTA V
Az új CoD
Tom Clancys Division
Rainbow Six
Előre köszönöm válaszotokat ha valami éremleges FPS/RPG-t kihagytam volna hozzálehet tenni ami felvonhatja az érdeklődésemet :)
Ez függ a verziótól a legújabb PS3-akon futnak ( [link] ) lásd linken az újak ezek a "tusfürdős" üveg formák.
Ezeken futnak igaz,~ 30 FPS-el.
Wut? Jók ezek az új PS3-ak, kicsik, stílusosak meg minden, de ugyan az a hardver van bennük mint a 7 éves társaikban.
Ha tényleg ennyire fontos neked, hogy a jövőben is megjelenjenek rá a játékok, akkor ne vegyél PS3-at. Pl. a The Order 1886 PS4 exkluzív cím. Tom Clancys Division is csak nextgen konzolokon jelenik meg.
De más játéknál is lehetett olvasni, hogy nem fog megjelenni előző konzolokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!