Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PS3 vétel megéri e vagy sem?...

Wolgyes kérdése:

PS3 vétel megéri e vagy sem? (játékokat nézve)

Figyelt kérdés

Azon vacilálok hogy megéri e ps3-at venni sok helyen láttam pozitív blogbejegyzéseket róla de az mind 1 és fél évesek..

Nekem a legfontosabb tán az lenne, hogy az elkövetkezendő 1-2 évre kifognak e rá jönni a "komolyabb" játékok illetve elfutnak e rajta a mostani "csúcskategóriás" játékok?

Mint pl:

Az új Assasins Creed

Battlefield Hardline

Dragon Age Inquisition

Az uj Witcher

Fry Cry 4/3

The Order 1886

GTA V

Az új CoD

Tom Clancys Division

Rainbow Six

Előre köszönöm válaszotokat ha valami éremleges FPS/RPG-t kihagytam volna hozzálehet tenni ami felvonhatja az érdeklődésemet :)

2014. jún. 11. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez függ a verziótól a legújabb PS3-akon futnak ( [link] ) lásd linken az újak ezek a "tusfürdős" üveg formák.

Ezeken futnak igaz,~ 30 FPS-el.

2014. jún. 11. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:
És honnan tudom hogy új?
2014. jún. 11. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:
[link] Például ez egy ujjab ps3-nak felel meg?
2014. jún. 11. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit linkeltem,annak a formáját megnézed tipikus "tusfürdősüveg" forma.
2014. jún. 11. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Wut? Jók ezek az új PS3-ak, kicsik, stílusosak meg minden, de ugyan az a hardver van bennük mint a 7 éves társaikban.

Ha tényleg ennyire fontos neked, hogy a jövőben is megjelenjenek rá a játékok, akkor ne vegyél PS3-at. Pl. a The Order 1886 PS4 exkluzív cím. Tom Clancys Division is csak nextgen konzolokon jelenik meg.

De más játéknál is lehetett olvasni, hogy nem fog megjelenni előző konzolokra.

2014. jún. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!