Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 130, 000-ből XBOX one vagy PC?

130, 000-ből XBOX one vagy PC?

Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 17:11
 1/8 anonim válasza:

Ugyan ezen gondolkodok lassan én is :D

Előnye a boxnak, hogy most megveszed, 7-8-9 év múlva is játszhatsz rajta, ha nem megy semmi tönkre.

Ha most veszel PC -t 130k -ből, akkor garantált, hogy ennyi idő múlva már nem fogja futtatni a játékokat...

2014. jún. 11. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
130 ból ps4 inkább ;)
2014. jún. 11. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy egyébként van-e PC-d, mennyi idős és milyen, meg mennyire csinálsz mást játék mellett. Ha nekem tényleg csak játékra kellene, és nem RTS-re, akkor konzolt vennék (de én nem veszek, mert külön játékra nem tartok eszközt, és RTS a kedvenc műfajom).
2014. jún. 11. 17:18
 4/8 anonim válasza:
Egyébként Xbox ONE -ra megoldották már, hogy a másolt játékokat futtassa? Ha nem, és előre láthatólag nem lesz megoldott, akkor még a 10-15k -es játékok árával is kell számolni...
2014. jún. 11. 17:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Eddig is megvettem amit szerettem (fifák,COD egyebek).
2014. jún. 11. 17:51
 6/8 Kálmix ***** válasza:
Szerintem ez csak tőled függ. Az xbox egy játékkonzól, szóval akármit is áradoznak a reklámok ez csak játékra jó. Míg a számítógép sok minden másra is. Ezért én nem áldoznék ennyit egy játékgépre. Pláne, hogy több 10 ezer rá egy új játék. Feltört verziókról meg szerintem ne is álmodj jó pár évig. Csak akkor tűnne logikusnak befektetni, ha legalább visszafelé kompatibilis lenne az előddel, de ha erről esik szó, akkor a két nagy konzolgyártó csak sápítozik és terel. Ígéretekkel tele a padlás, de gyönge elgondolásuk sincs még a megoldásról XD
2014. jún. 11. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Ps4 multija is fizetos ugyhogy fölös felhoznod... Végre már sok ps fanboy nem fogja felhozni ezt sem.
2014. jún. 14. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. jún. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!