Hogyan tudom megnézni, pontosan mi foglal el annyi helyet?
Figyelt kérdés
A c meghajtóm nagyon tele van, 90 gigás és 16 giga maradt rajta, akartam törölgetni pár játékot de azok csak már gigát szabadítottak fel, ha a mappákat nézem nem jövök rá melyik olyan nagy, mert csak azt írja ki, nagyobb mint xy mega...2010. jan. 2. 15:04
1/4 anonim válasza:
Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése
2/4 A kérdező kommentje:
köszi! :D
2010. jan. 2. 15:09
3/4 anonim válasza:
A SpaceMonger program, amelyn ingyenes és korlátlanul használható. Letöltés után egy zip fájl kerül a gépünkre, s ha kicsomagoljuk a benne rejtőző exe fájlt, akkor nincs is más dolgunk, mint elindítani ezt, s a program, mindenféle telepítés nélkül, már dolgozni is kezd a gépünkön. Pillanatok alatt átpásztázza a kiválasztott meghajtót, majd látványos formában elénk tárja merevlemezünk tartalmát.
leirás [link]
4/4 anonim válasza:
sztem sok a szemét is, hasznalj ccleanert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!