Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megérné megvenni az új játékokat?

Megérné megvenni az új játékokat?

Figyelt kérdés
Van nekem egy Xbox 360 konzolom. De ahogyan láttam, megjelent egy új konzol: Xbox One. És ebben a típusban jelennek meg a legújabb játékok. Nem merek megvenni új játékokat a régi konzolomhoz. De abban nem vagyok biztos, hogy mennének a játékok. Megérné megvenni az új játékokat?
2014. jún. 10. 17:20
 1/3 halalfalo ***** válasza:

Mi? :D

Az új játékok többsége még kijön Xbox 360-ra is, de néhány már csak Xbox ONE-ra, mert ez az újabb.

Az Xbox ONE-ra kiadott játékok nem mennek Xbox 360-on.

2014. jún. 10. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogyhogy nem vagy abban biztos? Amit kiadnak egy adott konzolra az biztos, hogy megy rajta, ez nem olyan, mint a PC-s játékok piaca. Ami nem fut el rajta azt nem adják ki rá, ennyi.

Azt neked kell tudnod, hogy akarsz-e még a 360-on játszani vagy beruházol egy xbox one-ra és élvezed a jobb minőséget.

Amúgy, ha van pénzed, akkor is várj még az xbox one vásárlással, mert nemsokára fog csökkenni az ára. Ha 15 ezret, szerintem akkor is megéri, az 1 játéknak felel meg.

2014. jún. 10. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, az első válaszból leesett, hogy mire gondolsz. Tehát te nem attól félsz, hog fizikailag nem bírná a gép, hanem, hogy a más platformra kiadott játékot nem játszaná le. Hát ez természetes, ami csak xbox one-os verzióban van az csak azon fut el.
2014. jún. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!