Ha alaplapot és processzort cserélek muszáj újratelepíteni a windowst?
Alaplapot és processzort szeretnék cserélni. Ilyenkor újra kell telepíteni a windowst? (win7 64 bit)
Még nem telepítettem windowst, szóval nem értek hozzá, ha újra kell telepíteni, valaki le tudná írni lépésről lépésre, hogy hogyan kell?
Kedves Kérdező! Természetesen újra kell telepíteni, ennek egyszerű a menete:
1, Bios-ba belépsz: Alaplaptól függően F2, vagy DEL lenyomás követően tudod megtenni, miután bekapcsoltad a gépet közvetlenül.
2, Beállított itt a Bios-ban a boot device ( vagy hasonló ) fülnél, hogy a DVD olvasóról bootoljon a gép.
3, Elmented a beállításokat, beteszed a telepítőlemezt az optikai meghajtóba.
4, Ha mindent jól csináltál felajánlja a gép, hogy DVD-ről menjen a bootolás, ekkor nyomj meg egy gombot és elindul a telepítés.
5, Innen nem lehet elrontani, minden egyértelmű lesz, főleg ha magyar nyelvű a Win 7-ed.
Sok sikert!
Ha Windows 8 vagy 8.1 lenne az op.rendszered, akkor nem kellene újratelepíteni. Csak azt a kis időt kellene kivárnod, amíg a 8/8.1 az új hardverekhez telepíti a drivereket.
Én a tápon és a merevlemezeken kívül mindent lecseréltem, indítás után a Win 8.1 kb. 5 percig elemezte a hardvereket és telepítette a drivereket, majd szépen elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!