Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot szerezzek be...

Milyen laptopot szerezzek be egyetemre?

Figyelt kérdés
Idén felvételizem, ha minden jól megy a ppke itk molekuláris bionika a cél ha nem akkor a laboratoriumi és képalkotó diagnosztika. A keretem maximum150ezer forint, fusson rajta néhány egyszerűbb játék pl. Worldoftanks esetleg az egyetemi élethez is legyen jó, film, skype, netezés stb. És ne legyen túlfűtött tul gyakran , az aksija bírja átlagos ideig (üzemidő) Milyen típust ajánlotok?

#egyetem #továbbtanulás #notebook #molekuláris bionika #laptop #orvosi és laboratoriumi képalkotó diagnosztika
2014. jún. 9. 12:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Csekély az esélyem szerintem egy 370 ponttal, hiába van két emelt szintűm kémiából és bioszból csak az egyiket számitják ;// nem hiszem hogy 380alá kerül a ponthatár
2014. jún. 14. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!