Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Retina Macbook Pro 13" Core...

Retina Macbook Pro 13" Core i5 /kétmagos/,8Gb RAM, vagy Macbook Pro 15" Core i7 /négymagos/,16GB RAM, nem retina?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy Macintosh terméket, hogy grafikai, videó- és képszerkesztési hobbimat komolyabb szintre vihessem, viszont nem tudom melyiket érdemesebb megvenni. Hardver szempontjából a 15"-es "NEM RETINA" jobbnak tűnik, de a Retina mégis csak Retina, csak nekem a 13" kijelző kicsinek tűnik :D Véleményeket, tapasztalatokat, tanácsokat szívesen várok! :)

Programok szempontjából használnám: Photoshop, After Effects, Final Cut Pro X, Maxon Cinema 4d :)

#photoshop #RAM #GB #Intel Core i5 #Adobe After Effects #Intel Core i7 #Final Cut Pro X #Macbook Pro Retina 13" #Macbook Pro 15" #nem retina
2014. jún. 8. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kicsi a 13", illetve mi gátol abban, hogy monitorra kösd?

Árban ha jól rémlik nincsenek épp egy csoportban.

Azt válaszd ami neked jobban megéri.

2014. jún. 8. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Használtan venném, a Retina 13" még néhol olcsóbb is, de az a lényeg, hogy nagyjából egy árban vannak.
2014. jún. 8. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy kicsi, de amire igazán kíváncsi vagyok, hogy ezekkel a programokkal jobb teljesítményt nyújt-e, mint a "Nem RETINA"?
2014. jún. 8. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy laptopba minek "retina"? Tablet/telefonba oké, mert viszonylag közel nézzük, de laptopba minek?
2014. jún. 8. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
De én arra lennék kíváncsi, hogy ezeket a programokat melyik gép viszi el gyorsabban, melyik renederel gyorsabban, és játékra melyik jobb?
2014. jún. 17. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!