Sapphire hd 7790 1gb battlefield 3-at nem viszi ultrán 1280x1024-ben, miért van ez?
Ami mellette van:
Amd athlon II x4 750k
8Gb 1333mhz kingmax ram
1Tb hdd
Max 50-60fok játék közben, de amikor multizok folyamatosan fps droppok vannak ultrán, de high-on is néha. Szerintem ekkora felbontáson ultrán el kellene vinnie... Az amd gaming evolved is azt mondja(arra optimalizálja).
Nekem 7770-en simán megy FULL HD-ban.
2 tipp: Az FPS drop lehet a processzor hőmérséklete miatt is. Nálam előfordult már, hogy 60 fps folyamat, de párpercenként 10-15 másodpercre droppol 5-10-re. Pucold ki a proci hűtőt, vedd le az oldalát a gépnek és próbáld ki úgy, esetleg próbálj rá egy nagyobb hűtőt vagy fémtartalmú hűtőpasztát.
Ha tudsz, próbálj bele 1600as ramokat.
A gaming evolved szerintem nem jó ötlet, kapcsold ki, magad állítsd a grafikát. Ultrára feltolod, anti aliasing-t próbáld kisebbre venni, az drasztikusan belassíthat bármilyen gépet, és a lassításhoz képest nem javít arányosan.
Remélem segítettem
M-tech 550W-os tápom van.
A procihűtő 2 napos(arctic cooling freezer pro 7 rev 2). Játék közben a proci 70-75fokos. Lehet kipróbálom a gép újrarakását( utóljára fél éve volt).
a táp az nem jó igazából semmire
másrészt olyan felbontáson inkább processzor limited lehet szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!