Megvegyem ezt a konfigot?
Szeretnék egy saját magam által összeválogatott mAtx konfigurációt. Általános felhasználásra menne, leginkább netezés, néha játék (cod mw széria, cs:go, race injection).
Fontos szempont a későbbi fejleszthetőség.
Alaplap: Asrock B85M Pro4
CPU: Pentium G3420 (később i5, kb 1-1,5év)
VGA: Gigabyte GTX750ti
Memória: KINGSTON 4GB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3B1/4G
HDD: TOSHIBA HDD 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050
Ház: Cooler Master N200
Táp: FSP 400 60APN 85
Monitor: Benq GL2450
ti mit változtatnátok ezen? Vagy ez így rendben van?(a 24" monitor mindenképpen kell, mert kb ez is éppen elég nagy lesz)
1# azért az fx más kategória..
egy használható lap min. 20k, és a legolcsóbb fx is vagy 20k
másrészt nagyon sokat fogyaszt, a gyári hűtő kb dísznek jó.
És ezt nem azért mondom, mert intel fan vagyok, most is egy FX-re épülő gép előtt ülük :)
az, hogy minek nekem inteles gép, az elsősorban az én dolgom.. :)
de, ha már ennyire kíváncsi vagy: Amikor az FX-es gépet összeállítottam, már akkor is mATX-et akartam, de ugye nem nagyon vannak ilyen lapok am3+-nál.
Másrészt Az Intel jobban bevált, ez az amd egy kis kitérő volt, de maradok az intelnél.
És mielőtt valaki jön, hogy ez a processzor visszalépés, igen tudom, de feleslegesnek látom, hogy i3-at vegyek, amikor legkésőbb 1 éven belül jön az i5, sőt már annyi se (most jöttem rá, hogy én már jövőre ballagok :DDD... telik az idő rendesen :D ) májusig meg kibírom a pentiummal is :)
Egyéb kérdés?
A többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!