Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiért lehetne eladni ezt...

Mennyiért lehetne eladni ezt a konfigurációt? (2éves)

Figyelt kérdés
Sapphire HD7750 1gb GDDR5, AMD X3 450 3.2GHZ(3mag), 4gb Kingmax ddr3 ram, FSP Hexa 400w táp,ASRock 960GM-GS3 FX alapap, Samsung meghajtó, 160gb-os HP vinyó, és egy 3-4ezer forintos ház.
2014. jún. 8. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
70 környékén biztos eltudod adni, bár... lehet , h többet is elkérhetsz. Újonnan ez olyan 95k volt nemde?
2014. jún. 8. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát a VGA még ér egy 10-12-őt, ha volt gondozva és karbantartva, ha nem akkor kevesebbet, a processzor max. 8-at, a RAM olyan 6K körkénykén van, de mivel időtállóak lehet 7K-is. Alaplap olyan max 5K lehet már, újonnan nincs már meg egy 10-es se, a meghajtó ha író, akkor 3K, ha csak olvasó akkor 1-2K, merevlemez meg 3-4 ezer max, főleg hogy újonnan 14-ért már Terrásat is szerezhetsz. A táp az meg szintén olyan 5-6K, főleg hogy FSP

Tehát durván olyan 47 ezer körül lehet.

2014. jún. 8. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Hozzátenném: Ha karban volt tartva, akkor 55-öt simán el lehet érte kérni. A kártyát kicsit lejjebb becsültem egyébként :)
2014. jún. 8. 12:21
 4/8 A kérdező kommentje:
értem :) mindenre vigyáztam, tisztítottam stb.
2014. jún. 8. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor simán :) Ja a házat nem számoltam bele :D 60K-t megér, de mint az 1. válaszoló írta a 70-et, azt én már pl soknak tartom, mivel ha pl pár része újonnan lenne, akkor érne annyit, de így már nem nagyon.
2014. jún. 8. 12:34
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. jún. 8. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de ilyen használt kereskedő oldalakon pl.: olx.hu nagyon drágán mennek a gépek, igaz nem is veszik meg őket...
2014. jún. 8. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:

# 7 Tudod az a baj, hogy mostanában nagyon sok mindent adnak el, és csak adnak el. Mindent értékesíteni akarnak, mert nincs pénz és gyakran olyan irreális árakat adnak meg, hogy .... De most mit vársz a buta emberektől? Múltkor egy használt neon almatúrát (tudom hogy armatúra, de ő úgy írta), láttam 130 ezerért, ami újonnan 7 ezer forint (csak mert tükrös). Arról nem is beszélve, hogy egy P3-as gépet 90-ért láttam mert régiség.

Szóval ennyit fűztem csak hozzá. És igen igazad van, akinek van esze az nem veszi meg sok pénzért és lásd, valami még ma is ott van.

2014. jún. 8. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!