Nittyke kérdése:
Tudtok mondani Tápegységet 5 ezer forintig?
Figyelt kérdés
Ilyen netezős gépbe lenne E8400-as proci, 9500gt lp videokártya egy 320gb hdd. Esetleg néha régebbi játékokkal szoktam játszani Aion stb...
Most egy M-tech 500w van benne ami szerintem nagy neki plusz amikor bekapcsolom akkor igen csak zúg a gép.
Esetleg ha valami megbízhatóbb tápot tudnátok mondani ami kijön 5000 forintból megköszönném, nem kell csúcsminőség csak legalább annyira jó legyen mint ami most benne van.
2014. jún. 7. 06:27
1/9 anonim válasza:
a mostani is trágya ami benne van.. ennyiért nincs normális.
2/9 anonim válasza:
A normális is több, mint a duplája annak az árnak amit írtál.
3/9 anonim válasza:
Minimum az FSP 350APN amire én rákötnék gépet...
4/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Jó, hogy mielőtt posztoltam megnéztem #4 linkjeit!
G.
7/9 A kérdező kommentje:
Megvenném én higgyétek el a 100 ezer forintosat is ha lenne rá keretem, de nincs. Használtan meg nem akarok különben is még postaköltség is lenne ezek mellett ami megint egy ezres legalább. Nem azt kérdeztem mondjatok jó tápegységeket hanem hogy 5 ezer forintból melyiket lenne legcélszerűbb megvenni azok közül amik pl a PCXen vannak. Kérnék mindenkit értelmezze legalább minimálisan a kérdést.
2014. jún. 7. 10:28
8/9 anonim válasza:
Nem azért irjak, mert nem ertik meg a kerdest, hanem mert ha 5k-ert veszel valami hulladek tapot, es az elfustoli a geped, akkor majd sajnalni fogod, hogy nem koltottel inkabb 5-tel tobbet a tapra, mint kesobb egy gep/alkatresz cserére..
jót akarnak neked ;)
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!