Mi baja van a gépemnek? Ki mit gondol?
A tünetek:
előző este minden rendben van a géppel kikapcsolom ahogy kell, másnap indítanám de nem bútol a windows, hihetetlen hiba üzeneteket ír ki stb... (régebben ilyenkor sebesen újratelepítettem, mostanra rájöttem hogy a kábeleket kell piszkálni kicsit aztán elindul)
Az is elődördül, hogy megy a gép szépen aztán minden megáll, mintha lefagyott volna, de közben hallom a vinyót ahogy felpörög, kattan egyet, aztán megint felpörög megint kattan és így tovább, ha elkezdem baszkurálnia a táp és adatkábeleket akkor felborul a periódus és össze vissza csinál mindent, van hogy meg is áll.. aztán egyszer csak minden megy tovább.
Satás vinyóról van szó nemmai darab..
Amire én gyanakszom:
Lehet hibás maga a hdd
A kábel
a táp
Valószínűleg a kábel és a táp.
De cseréld le az egészet, vagy írd ki vagy fotózd le a hibaüzeneteket. Nem azért vannak, hogy megrémítsenek, hanem, hogy megoldhassad a problémád.
A gyanúd helyes. Táp milyen?
HDSentinel mit mutat?
jó ötlet volt a teszt program nem tudom mennyire ír valós adatokat (nem vettem meg nem regisztráltam) elvileg 9 napja van hátra a vinkónak (kíváncsi leszek) teljesítmény kiváló kondíció kritikus 9%...
998 napot és egy órát ment a vinyó 4873 indítás volt ír
szerintem akkor hamarosan veszek egy minőségi tápot és 1 120gigás ssd meghajtót rendszer lemeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!