Milyen hangfalat vegyek?
Figyelt kérdés
10ezer Ft környékén keresek 2.1-es hangfalat. A lényeg, hogy szép, TISZTA, erőteljes hangja legyen, ne torzítson/zúgjon. Fa burkolatú hangfal előny.2014. jún. 6. 15:34
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
A Genius 2.0-ival jobban járnál tisztaság terén. Nem nagy basszusok lesznek (hacsak nem teszed földre szegényeket, de akkor meg kevesebb a magas, mint szutyok egyutas 2.1-en, és nincs szép, mély sztereó tér). Cserébe viszont teljesen elviselhető, egész kis hangosacska valamid lesz otthon. Én épp most kaptam meg a hardveraprón talált Genius SP-HF 1255A-mat, és leszámítva egy-két szelelős zörgésű helyet (ez csak hangosabban jön elő) egész perfekt. Persze van valami fura dobozhang, ami nekem így friss füllel még akár soknak is tűnhet némelyik ismert zenén, de asszem bevonom belül vattával, miután letömítettem a legolcsóbb fehér tömítőtrutymóval mindenütt. Esetleg ha marad a szélzaj, kap a reflexcső egy lekerekített toldást belül. Lehet, hogy a gyári, zsír új (12000Ft körül megy) nem csinál semmi ilyesmit, majd akinek van, kipróbálja nagyobb hangerőn, nagyobb, hosszabb basszusú anyaggal, hogy zörög-e a hátlap felől hallgatva.
4/8 anonim válasza:
2.1-est kért szóval én azt írtam....
Mindenesetre a Genius SW-HF2.1 1700 Aktív hangfal se lenne rossz választás.
5/8 anonim válasza:
ez nem 2.1 de viszont elég jó lehet!
6/8 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy ennyi pénzért nem vártam világmegváltást, de amikor a gépemet vettem 8 évvel ezelőtt használtan, a csávó adott hozzá egy Trust 2.1-es hangfalszettet, és iszonyat jó a hangzása. Ezért keresek most valami 10ezer forint körüli 2.1-es hangfalszettet aminek aránylag jó a basszusa, és egy kb. 5x5 méteres szobát beterít a hangjával. A mély azért kell, mert diszkó számokat hallgatok, meg néha rockot, és ezekhez kell basszus. A Genius 1250 és 1700-at én is néztem. Az 1250-nek csak a kinézetével van gondom, az 1700-at meg még nem hallottam, hogy milyen hangot ad. 2.0-ás cuccot nem szeretnék igazából. És fontos, hogy lehessen állítani a basszust (találkoztam már olyannal, amin nem lehetett).
2014. jún. 6. 16:24
7/8 anonim válasza:
Arra, hogy széjjelcsapjon a basszus, tényleg 2.1 a jó, földön a pici mélybögrével.
8/8 anonim válasza:
Én a helyedben JBL Jembe-t vennék. Sokkal jobban szól mint a Geniusok főleg a Trustok közül bármelyik. Viszont nem annyira hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!