Egy hexa 400 es egy tx3evo meger 17k-t?
Figyelt kérdés
mellette megvan mar 760k asrock a88 extreme 4+ hd 6670 1gb gddr 5 . 2hdd. ebben a honapban meg akarom venni.utana meg r9 280 at. el fogja birni? bocsanat az ekezetert telefonrol vagyok. ha tudtok jobbat pc garage.ro rol vagy emag.ro rol akkor irhattok.2014. jún. 6. 14:13
1/4 Stark2000 válasza:
R9 280 erős lesz annak a processzornak, de akkor most már mindegy. Amúgy FSP Hexa helyett inkább FSP Raider vagy XFX PRO 450/550 vagy Corsair CX-500 de Chieftec CTG-500/550
2/4 Stark2000 válasza:
*is jó. Amúgy TX3 Evo egy jó kis tuning hűtő, 6 - 7e forintos árát megéri. (Bocsi, véletlen entert nyomtam, és ezért elküldte a még nem befejezett mondatot.)
3/4 A kérdező kommentje:
irtam hogy milyen arban legyen a ketto.es azt is hogy milyen arban szerinten
2014. jún. 6. 14:43
4/4 anonim válasza:
1 ágas tápot nézz ehhez,kell majd húzni a procin is.
CTG,Hexa felejtős 280 mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!