Melyik videókártyát érdemesebb megvenni ezek közül?
Sajnos nem tudok dönteni melyiket vegyem meg. De már nagyon esedékes egy héten belül megszeretném valamelyiket rendelni. Azt úgy mellékesen teszem hozzá hogy eddig csak nVidia kártyáim voltak. Viszont a gépem az AMD. De azért nem vettem eddig AMD videokártyát mert sok volt rájuk a panasz, az utobbi időkben viszont egyre kevesebbet hallom a tulajokat panaszkodni, úgyhogy mostmár bármelyik jöhet, viszont nem tudok dönteni. Ár érték arányt is nézem, jót kapjak minél olcsóbban, 20-25ezer ft között.
Kedves Andy Blackpaw,
EGy 250x jobb, mint egy GTX 650. Ami azt illeti még Nvidia által szponzorált játékoknál sem láttam soha gtx650-et a 250x előtt. A Mantle api miatt pedig egyértelműen a 250x-nél az előny. (Egyébként is kb 20%-kal jobban teljesít, mint egy gtx650)
(Azért adtam egy zöld kezet, mert láttam nagyon lepontoztak és nehogy már azért legyél lepontozva mert pont az én hsz-emre válaszolsz :) )
A kérdezőnek:
Itt van a gtx650 a 250x ellen néhány mainstream játékban. Szerintem megéri a 250x, főleg mivel ha egy ezres az átalakító, akkor is csak a gtx650 áránál tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!