Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy 16 GB-os pendrive-om...

Van egy 16 GB-os pendrive-om és nem tudok rátenni semmit. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Elkezdi másolni és amikor kiirja hogy 5 mp van hátra akkor leáll és nem megy tovább. mi lehet a baja? + csinál olyat is hogy másolom és olyan mintha kihúznám azt írja ki olyankor hogy az eszköz nincs csatlakoztatva.

Azt hittem hogy a pendrive rossz de akinek odaadom annak működik és tud rá pakolni csak én nem. segítsetek!!!

2010. jan. 1. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg másik usb-be dugni,nézd meg hogy ép-e az usb nem -e törött.Az én gépemnek az usb -je sérült én hasonlóan jártam pendrive-al.
2010. jan. 1. 18:01
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi de ígyse jó.
2010. jan. 1. 18:28
 3/10 A kérdező kommentje:
10 usb van és egyikkel se
2010. jan. 1. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
telepítsd újra az usb eszközt
2010. jan. 1. 20:18
 5/10 A kérdező kommentje:
nincs is feltelepítve.eddig rendesen működött csak most nem megy az én gépemen.
2010. jan. 1. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor az marad,hogy szerválsz valahonnan egy USB2.0 cuccost és megpróbálod azzal,vagy feltelepíted az USBket a gépeden.
2010. jan. 4. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
probáld meg másik gépen akár többön is, ha ot is rosz akkor hibás a pendrive és imádkozz h legyen még gari.
2010. jan. 4. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:

A legtöbb pendrive meghibásodást a flash IC okozza...

Meghal egy blokkja és nem írható többet és ott meghal az egész. Esetleg egy formatálás segíthet rajta, de nemvalószínű.

2010. jan. 4. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Idézet: "Azt hittem hogy a pendrive rossz de akinek odaadom annak működik és tud rá pakolni csak én nem. segítsetek!!!"....ennyit erről...

Kérj kölcsön valakitől egy másik pent, azzal is ue a jelenség?

2010. jan. 5. 07:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat utolsónak:kipróbálom.
2010. jan. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!