Ki lehet cserelni Lenovo G500 leptopban intel core i7 re?
Figyelt kérdés
azert kerdem mert lattam hogy van belole i7 es varians is..2014. jún. 4. 19:52
1/7 anonim válasza:
Olcsóbban jössz ki ha eladod a mostanit és hozzácsapva azt pénzt amit az i7es beszerzésére szánnál és veszel egy eleve i7es laptopot. Úgy még a garancia is megmarad.
2/7 A kérdező kommentje:
de lehetseges kicserelni,es hogyan?
2014. jún. 4. 20:12
3/7 A kérdező kommentje:
amugy bocsanat a rossz megfogalmazasert..
amugy arra ertem hogy hogyan,mert neztem webaruhazakban,es mind asztali szamitogepbe valo volt..
2014. jún. 4. 20:14
4/7 anonim válasza:
Laptopban nem lehet cserélni a hardvereket.
5/7 anonim válasza:
#1. Vagyok. Igen is vannak laptopok amikben lehet még a processzort is cserélni. Bár ez a mai "dobd el, és vegyél újat" üzleti világban már nem jellemző. Azt, hogy a G500-as ilyen-e azt nem tudom. A műszaki áruházakban nem is fogsz laptopokba való procit találni mivel azokat a processzor gyártói csak nagy tételben a laptop gyártóinak szállítják (OEM partnereknek). Így legfeljebb bontottan találnál "arany"áron.
7/7 A kérdező kommentje:
es hnnan lehet utana nezni hogy a g500 ban cserelheto? :/
2014. jún. 4. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!