Intel I7 4770K vs FX 8320. melyiket válasszam játékhoz? Pro és kontra is érdekel. After Effects CC is érdekel, szóval renderelés is szempont, de elsődleges a játék.
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 20:48
1/9 anonim válasza:
elsődlegesen játékra bármelyik megfelel.. másodlagosan az i7 mérföldekkel erősebb mint az fx.. és feleannyit eszik..
3/9 anonim válasza:
Ezt nem nehéz eldönteni, de a jobb (i7) sokkal drágább is...
4/9 anonim válasza:
Játékra FX is elég, de renderelésnél érződni fog az i7 ereje. Ha meg tudod engedni az i7-et úgy, hogy ne a videokártya lássa kárát, akkor vedd azt, egyébként FX, vagy i5, ahogy már írta valaki.
5/9 A kérdező kommentje:
Az ár nem számít... 350 eFt van a gépre... ha az intelt választom is benne vagyok a keretbe processzorhűtővel együtt :). Köszönöm.
2014. jún. 3. 21:00
6/9 anonim válasza:
hát akkor egyértelműen i7, ha ennyi pénzed van rá
7/9 anonim válasza:
Én ennyi pénzből ezt venném:
i5 4670k + gtx780 kombót vennék :)
8/9 anonim válasza:
én is i5 4670k de egy r9 295x2 veenék mellé:)
9/9 anonim válasza:
munkára az intel való. bohóckodni jó az amd csak. vagy fűteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!