Tp link routeren villog minden Led egyszerre. Mi lehet a baja?
Aramtalanitottam reset, haver is elvitte tesztelni, nála sem működik...frissíteni nem tudom mert per pillanat csak a wifijet használjuk mert PC nincs most csak telo..
De a legvaloszinubb hogy az utolsó kommentelo tanácsát fogom megfogadni:)
Ne csak egyféle resetet próbálj ki.
- Áramtalanított router --> benyomjuk a resetet, nyomva tartjuk --> áramot adunk a routernek, továbbra is nyomjuk a resetet --> mikor felvillantak a LED-ek egyszerre, elengedjük
- Bekapcsolt router --> nyomva tartjuk a resetet --> mikor felvillantak a LED-ek egyszerre, elengedjük.
Ha így se jó, akkor kuka vagy gari.
Amúgy #4-esnek elmondanám, hogy a TP-Link árkategóriájába csak szarabbak vannak. Ha valaki jó minőséget, akar annak zsebbe kell nyúlni.
Az agyon ajnározott Linsys/Cisco -ból se láttam mostanában egy normális fejlesztést, megfizethető áron, SOHO piacra. Amik vannak mind integrált antennások, a végletekig lebutítva, semmi extra tudás nélkül.
A TP-link meg a nagy számok törvénye. Belőle fogy a legtöbb az országban, így ott is van a legtöbb hibás példány.
P.O.C, ezen minden témánál "összeveszünk".
De! A tplink szar, a linksys a kevésbé szarabb szar... a cisco home cucca pedig szintúgy a legalja.
Azért fogyhat belőle a legtöbb, mert az emberek el is hiszik, hogy olcsón jutnak jó cucchoz, közbe kapnak egy szart, de legalább van benne torrent kliens. Mert lényegtelen, hogy raknak bele egy 300 Mhz-es procit, meg 256 MB ramot, ha alapba fos az egész. Beépített antennásakról meg inkább no-comment..
Igazából amivel (lényegtelen milyen gyártmány) én eddig találkoztam 30 ezer alatt, az egy kalap .. khöm .. nulla volt. A zsebbenyúlós dolog az igaz, valóban igaz, hogy ha jót akar az ember, akkor az drága lesz. Viszont hosszú távon megéri.
Azt tudom, hogy mikor bejött az OLED kijelzős D-Link DIR-855-ös router, akkor vettem egyet (igaz, 65 ezerért), beállítottam, és azt mai napig nem kellett piszkálni, pedig már lassan 6 éves lesz. Míg sok ügyfelemnél jártam akik megvették a tplinkeket és csak szoptak vele folyamatosan. Kivágtam mindet, kaptak egy az enyémnél olcsóbb D-Linket és rögtön elszállt minden gondjuk. (D-Linkből is láttam halottat, de az se fél-1 éves korában pusztult el.)
Eszem ágában sincs veszekedni. :D A D-Link -ek jók elismerem, és sokkal régebben jelen vannak a piacon, mint a TP-Link. De D-Link -be is vannak harmatgyenge modellek. PL. GO-RT-N150, már simán megrogyik egy 50 Mbps nettől. Ugyan abban az árban a TP-link TL-WR841N simán megbirkózik a 90 Mbps -al is.
Amúgy már alig van olyan műszaki cucc amit nem Kínában gyártanak. Csak ugye nem mindegy milyen ország a fő tulaj. A TP-Link full kínai. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!