AMD processzor meghalt volna?
Már kb egy éve használom a ezt a gépet vadonatújan vettem az egész cuccot és most elkezdte azt csinálni ha pl elkezdem a renderelést vagy több ideig játszok valamilyen nagyobb gépigényű játékkal akkor egy idő után foglya magát és ujraindul. + (két monitort használok egyszerre ha számítana)
Lehetne hogy a procinak annyi mert a gyárilag 3.3Ghz van neki megadva én meg 4.1Ghz en nyomatom egész végig xD a hűtés az meg van oldva nem megy 50 fok felé.
AMD FX 6100 alaplap meg ASUS M5A97 PRO
Vagy csak + áramot kéne neki tolni vagy tényleg nem bírja?
Aki nem ért a hardwerhackeléshez, ne csinálja.
Aki meg a helyesíráshoz, az ne írogasson ki ilyeneket. "foglya"
Jó talán értem és megnéztem mindenhol az a ntoskrln.exe lehet a hibás + nem mindig a win32k.sys
PAGE FAULT IN NON-PAGED AREA hibáid vannak. Ez hibás RAM-ra utal, vagy nem stabil az overclock.
A következő lépés visszaállítani mindent alapra, majd ezt futtatni: [link]
Ha hibát talál, akkor RAM-ot kell cserélni.
Köszönöm a választ, már futtattam memtestet (igaz nem vártam végig) mert elég sok idő, de akkor tuti hogy ott kel vmi hibának lennie
De ha csak rossz az overlock akkor a ram MHz-n csökkentsek mert gyárilag 1600mhz most pedig 1590-en megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!