Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD processzor meghalt volna?

AMD processzor meghalt volna?

Figyelt kérdés

Már kb egy éve használom a ezt a gépet vadonatújan vettem az egész cuccot és most elkezdte azt csinálni ha pl elkezdem a renderelést vagy több ideig játszok valamilyen nagyobb gépigényű játékkal akkor egy idő után foglya magát és ujraindul. + (két monitort használok egyszerre ha számítana)

Lehetne hogy a procinak annyi mert a gyárilag 3.3Ghz van neki megadva én meg 4.1Ghz en nyomatom egész végig xD a hűtés az meg van oldva nem megy 50 fok felé.

AMD FX 6100 alaplap meg ASUS M5A97 PRO

Vagy csak + áramot kéne neki tolni vagy tényleg nem bírja?

2014. jún. 3. 19:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Aki nem ért a hardwerhackeléshez, ne csinálja.

Aki meg a helyesíráshoz, az ne írogasson ki ilyeneket. "foglya"

2014. jún. 3. 20:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Okay siettem, és valami értelmes válasz?
2014. jún. 3. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Vedd le alapra az órajelet.
2014. jún. 3. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
A procik nem romlanak el. Ha mégis, el se indul a gép. Az eseménynaplóban keresd meg a bugcheck kódokat, vagy nézd meg bluescreenview segítségével, majd ezen információkkal gyere vissza. Enélkül csak találgatni lehet, ha pedig arra pályázol, akkor az ezotéria kategóriát vedd célba.
2014. jún. 3. 20:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Odáig eljutok amit mondtál de hogy innen mit szeretnél azt már nem tudom (képet)?
2014. jún. 3. 20:24
 6/12 A kérdező kommentje:

[link]

Jó talán értem és megnéztem mindenhol az a ntoskrln.exe lehet a hibás + nem mindig a win32k.sys

2014. jún. 3. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:

PAGE FAULT IN NON-PAGED AREA hibáid vannak. Ez hibás RAM-ra utal, vagy nem stabil az overclock.

A következő lépés visszaállítani mindent alapra, majd ezt futtatni: [link]

Ha hibát talál, akkor RAM-ot kell cserélni.

2014. jún. 3. 20:33
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, már futtattam memtestet (igaz nem vártam végig) mert elég sok idő, de akkor tuti hogy ott kel vmi hibának lennie

De ha csak rossz az overlock akkor a ram MHz-n csökkentsek mert gyárilag 1600mhz most pedig 1590-en megy?

2014. jún. 3. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
A procit vedd vissza alapra és nézd meg hogy stabil-e.
2014. jún. 3. 21:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Alapon se stabil a gép ha játszani kezdek nagyobb gépigényű játékon, videó renderelésénél pedig instant halál van kb 3-4 perc múlva mert akkor 90% felett van mind a 6 mag
2014. jún. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!