Ehhez a telefonhoz van magyar menü? Többi lent.
2014. jún. 3. 18:46
1/5 anonim válasza:
Hogyhogy mivel lesz mas ha nincs rajta magyar menu? Amugy az arahoz kepest korrekt telonak tunik es dicserik altalaban a Philipsek kijelzojet, en megsem lattam sok embert ilyennel rohangalni:)
2/5 anonim válasza:
Android magyar nyelvel jön ki ;D (a kínai androidban is megtqlálod)
3/5 A kérdező kommentje:
1. arra gondoltam hogy a beállitás pl angol lesz meg ilyenekre. am nekem mind1 hogyha nem olyan népszerü a márjája mint pl a samsung. az a lenyeg hogy jó legyen.
2. de valahol azt olvastam hogy nincs magyar menüje. vagyis ha most én megveszem boltba, hazaviszem akkor csak a beállításokba beállitom hogy magyar és annyi?
am köszi mond kettötöknek :)
2014. jún. 3. 20:02
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jún. 5. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!