Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom megoldani?...

Bigtom82 kérdése:

Hogyan tudom megoldani? Telepítettem ma win7 64 bit-es rendszert elment az alaplapi és a hang kártya hangom is!

Figyelt kérdés
realtek pipa, nem segített rajta, azt írja nincs csatlakoztatva hangeszköz már több variációt kipróbáltam de semmin jó lenne most már megoldani kicsit kiakaszt Alaplap Asus P5G43T-M Pro előre is kössz nincs hang sehol sem nem is érzékeli hangkártyát kivettem visszatettem semmi help ?hogyan tudom kiküszöbölni?

2014. jún. 3. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Alaplapi a hangkártyád vagy sem? Ha alaplapi (amit nem tudom hogyna vetted ki) a biosban legyen bekapcsolva s a gyártó hanlapjáról a legfrissebb drivert töltsd le és tedd fel. Ha nem alaplapi akkor meg ha van hozzá win7 támogatás az eljárás ugyanaz.
2014. jún. 3. 12:10
 2/2 A kérdező kommentje:
van alaplapi is és kártya is biosba hol tudom bekapcsolni ?
2014. jún. 3. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!