Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valóban valósak azok az...

Valóban valósak azok az adatok, melyeket erről a laptopról adtak meg? (lent)

Figyelt kérdés

Itt a laptop: [link]

és itt a videó kártyája: [link]

a videó kártyánál lejjebb görgetve, láthatunk játékokat, és azt is, hogy milyen fps-en futtatná. Ennél a laptopnál azzal a konfigurációval amivel rendelkezik, valóban így működnének? Válaszotokat előre is köszönöm.

2014. jún. 3. 10:27
 1/5 Tengor ***** válasza:

Az FPS 1000 más dologtól is függ.

Az ilyen tesztek maximum a kártyák összehasonlíthatóságát könnyítik meg, persze csak akkor ha mindet azonos körülmények között tesztelik.

2014. jún. 3. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Az kulonbozo fps ertekekre ra lehet klikkelni es megmutatja hogy milyen volt a konfig(proci es ram). Ha ezek jobbak, mint az altalad linkelt Asusban akkor nehannyal kevesebb fps-re kell szamits es forditva.
2014. jún. 3. 10:39
 3/5 BM-Striker ***** válasza:

Azt mutatják, hogy az tesztelt gépeken mennyi FPS volt.

Mivel az órajelek és memória típusa konfigurációnként eltérhet, ezért nem lehet pontosan előre tudni, hogy te géped hogy fog teljesíteni.

2014. jún. 3. 11:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, utána nézegettem, de annyira sajnos nem értek hozzá, bár azt hiszem, hogy nem rossz kis gép ez! =)
2014. jún. 3. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég jó, ennyiért meg pláne...
2014. jún. 3. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!