Valóban valósak azok az adatok, melyeket erről a laptopról adtak meg? (lent)
Figyelt kérdés
Itt a laptop: [link]
és itt a videó kártyája: [link]
a videó kártyánál lejjebb görgetve, láthatunk játékokat, és azt is, hogy milyen fps-en futtatná. Ennél a laptopnál azzal a konfigurációval amivel rendelkezik, valóban így működnének? Válaszotokat előre is köszönöm.
2014. jún. 3. 10:27
1/5 Tengor válasza:
Az FPS 1000 más dologtól is függ.
Az ilyen tesztek maximum a kártyák összehasonlíthatóságát könnyítik meg, persze csak akkor ha mindet azonos körülmények között tesztelik.
2/5 anonim válasza:
Az kulonbozo fps ertekekre ra lehet klikkelni es megmutatja hogy milyen volt a konfig(proci es ram). Ha ezek jobbak, mint az altalad linkelt Asusban akkor nehannyal kevesebb fps-re kell szamits es forditva.
3/5 BM-Striker válasza:
Azt mutatják, hogy az tesztelt gépeken mennyi FPS volt.
Mivel az órajelek és memória típusa konfigurációnként eltérhet, ezért nem lehet pontosan előre tudni, hogy te géped hogy fog teljesíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, utána nézegettem, de annyira sajnos nem értek hozzá, bár azt hiszem, hogy nem rossz kis gép ez! =)
2014. jún. 3. 11:29
5/5 anonim válasza:
Szerintem elég jó, ennyiért meg pláne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!