Tudnátok ajánlani tápegységet?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy coolermaster GX450w tápom van, de a videókártyámnak nagyobbra van szüksége! Szerintem egy 550-600w elegendő lenne!
Tudnátok ajánlani nekem egy jót, ami viszonylag nem kerül túl sokba?
2014. jún. 2. 22:50
11/17 anonim válasza:
Ez a táp is elég , ha mindenképp új kell , akkor chieftec ctg-500.
12/17 anonim válasza:
Miért ajánlasz neki egy a mostaninál gyengébb, kisebb hatásfokú és minőségben is hangyányit elmaradót?
13/17 A kérdező kommentje:
Na kipróbálom átalakítókkal hogyan működik, aztán ha nem elég neki akkor egy XFX pro 550W-ot néztem ki!
2014. jún. 3. 11:54
14/17 anonim válasza:
az jó lesz ha szükséges, de mennie kell
15/17 A kérdező kommentje:
Na megoldottam átalakítókkal, működni működik, viszont a gépem szoatlanul lassú... játékokkal még nem teszteltem, de valamiért nem úgy pörög mint régen... pedig most lett újratelepítve
2014. jún. 5. 01:29
17/17 A kérdező kommentje:
persze
2014. jún. 6. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!