Ma vettem egy BenQ 19"-os LCD monitort, de nem színesen jelenik meg a képernyő. A monitor a szar, vagy én vagyok béna? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Csak a négy alapszínből kombinálja a színeket, és semmilyen élénk szín nem jelenik meg. Plug and Play, XP-m van, nem tudom mi a baj. A monitor tulajdonságainál a színeknél a 32 bitnél csak kék, sárga, fekete fehér szín jelenik meg.2009. dec. 31. 20:13
1/7 anonim válasza:
Hááát... Startmenű/Vezérlőpult/Megjelenités/Beállítások. Képernyőfelbontás (ha kaptál hozzá nyomtatott anyagot, keresd meg, mi a monitor legjobb képernyőfelbontása (az enyém ASUS, de XP-m van). Színminőség 32 bites (legjobb), alatta Hibaelhárítás. Itt nézd meg.
2/7 anonim válasza:
Driver jellegűnek tűnik a probléma. De az a jó, hogy általában nem kell driver a monitorhoz. Milyen gépről van szó?
3/7 anonim válasza:
Itt keresd meg a legjobb felbontást:
4/7 anonim válasza:
A Megjelenitésben a Beállításoknál van ilyen, hogy Hibaelhárítás. Itt esetleges videókártya problémákra is utal a Windows. Talán újra kellene telepiteni a videókártya driverét.
5/7 A kérdező kommentje:
Pentium 4-es a gép, a videokartya pedig beepitett, és azt írja ki, hogy az eszköz megfelelően működik. nem értem....
2009. dec. 31. 20:58
6/7 anonim válasza:
Nézd meg, megvan-e valahol a videókártya CD-je. Ha nincs, akkor nézd meg, ki a gyártója és töltsd el a netről az új drivert. Egyébként Pentium 4-es volt a régebbi gépem és majdnem egy évig használtam az ASUS 19-es monitorral. Ez nem kizáró ok.
7/7 anonim válasza:
Próbáld ki valahol másutt ezt a monitort. Ha ott is ezt teszi, akkor hibás, vidd vissza, ahol vetted, érvényes a 72 órás csere. Amikor én vettem egy ASUS-t a boltban azt mondták, ebből egyet se vittek vissza 72 órán belül. Igazuk volt, két éve megvan és hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!