Egy Intel Pentium E5400 kihajt egy HD6850 / HD6870-et?
E8400 15k-ért? Nagyon nem éri meg annyiért... Inkább annyiért Haswell Pentium.
De válasz a kérdésre: Szerintem nem tudná kihajtani, de inkább azt vedd(HD 6850/70).
Lassan lesz új gépem, várhatóan 1 éven belül meglesz rá a pénz. Viszont most hogy ingyenes volt BF3 és pár játék le volt akciózva steamen észrevettem hogy a GT640 100%-on pörög low grafikán Metro 2033-ban, BF3 pedig nem is ment sehogy csak 800x600-asba, és a processzor 3,5 ig húzva 80-90%-on ment csak míg a videokártya 100%-on folyton és 67 fokos volt!
Ha a HD6870 nem sokkal drágább a HD6850-nél akkor inkább azt veszem, 4-5E forintot eltudok hanyagolni. CPU csere nem lesz ezek szerint, mert megnéztem és tényleg nem éri meg! Egy új E8400 18 max 22e forint, és OEM!
#3 vagyok. Igen, és én csak megerősítettem. "És egy kicsit lehetne
kulturáltabban is válaszolni." Mi nem volt kultúrált a válaszomban? Légyszives ezt fejtsd ki! Nem ordítottam, nem szóltam be, még csak egy ! jelet se raktam a végére. Ennyire azért nem kéne túlérzékenynek lenni.:)
"(Ahhoz
képest a való életben a "k*rv*
*ny*d alap szótári szó
egyeseknek.)" Én ott azért nem tartok.;) De a "büdös életben" számomra sem számít káromkodásnak. Egyezzünk ki abban, hogy félreértés volt.
nem tudja kihajtani, legalább egy Core2 Quad Processor Q9650
kell abba a foglalatba, hogy tudjon valamit kezdeni vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!