Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sima R9 280 mennyivel erősebb...

Sima R9 280 mennyivel erősebb egy Vapor-X-es R9 270X-nél?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Megéri a felárat? (Azért kérdezem, mert már a VaporX-et is csak nagyon szűkösen tudom megvenni, ezért pár ezer ft is számít)

2014. jún. 2. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
280 erősebb, de a Vapor-X hűtés szempontjából sokkal jobb.
2014. jún. 2. 19:31
 2/7 Kálmix ***** válasza:

Nincs sok különbség köztük. A 270x-nek kicsit magasabb az órajele és gyorsabb a memóriája. Ja és támogatja a 11.2-es DX-et!

[link]

2014. jún. 2. 19:42
 3/7 Kálmix ***** válasza:

Amint látod a linken, van amiben éppen rosszabb. Gyorsabb memória viszont kisebb bus (ami a ramok elérésének sebességét jelzi)

Kevesebb a shader, de így is simán megüti a PS4 szintjét!

2014. jún. 2. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:

persze, nyílván nem erősebb, azért adták ki, hogy szédítsék a népet

szerintem megérné, ha be tudod szorítani

2014. jún. 2. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Kálmix

Azonos GCN architektúra már hogy támogatna különböző DX verziót? Sehogy. Ahogy az oldal se ad releváns képet róluk.

2014. jún. 2. 20:22
 6/7 Kálmix ***** válasza:
Hát amikor kijött az alap 280-as, bizony még nem hallott szegény a 11.2-ről! Én a gyár R9 280-at vetettem össze egy Vapor-X-el. Valóban a Sapphire kiadás már korszerűbb.
2014. jún. 11. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Kicsit elvagy tévedve. A hűtési megoldás semmit nem befolyásol a témában, a 280 max akkor nem halott még róla mikor kijött ha nem volt az API verzió lefixálva.

Szóval, hogy értsd: MINDEN GCN architektúrára épülő kártya egy azon API-g támogat jelenleg, de ami korszerűbb mint a többi az a hawaii(meg a kaveri).

2014. jún. 11. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!